Uitslag karperwedstrijd 2024

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse karperwedstrijd bij hsv de Roerdomp. Vrijdags zat de stemming er meteen goed in, en het was een mooie zomeravond. Rond 20:00 uur klonk het startschot en om 0:30 uur werd de eerste karper gestrikt door John, die in de eerste nacht in totaal 3 vissen wist te vangen.

Zaterdags was het een enorm warme dag, de vangsten bleven overdag lang uit en er werd maar weinig vis gevangen.Aan het eind van de middag was het tijd om de hengels uit het water te halen en gezellig wat te eten en te drinken bij de schuilhut aan het viswater. Toen iedereen weer terug was op zijn eigen stek sloeg het weer om, gelukkig viel het enorm mee en was het onweer ver genoeg weg om gewoon door te kunnen blijven vissen.

In de laatste nacht werden bij velen fouten gemaakt, diverse lossers, een vergeten schepnet, en een karper die wist te ontsnappen uit de sling, maakte de wedstrijd nog spannend!

Uiteindelijk wist John de winst binnen te halen met 44,5kg aan gevangen karper. Hiermee bleef hij Peter met 2,6kg voor en op plek 3 eindigde Robert met 22kg.

Helaas vielen de vangsten dus wel wat tegen ten opzichte van vorig jaar, maar dit mocht de pret zeker niet drukken!

Als afsluiting hebben we afscheid genomen van een trouwe visser van de karperwedstrijd. Onze Toon gaat met karperwedstrijd-pensioen nadat hij vele jaren vaste deelnemer was. Toon bedankt!

Namens de organisatie van de karperwedstrijd willen we onderstaande bedanken voor het mede mogelijk maken van deze wedstrijd:

– hsv de Roerdomp
– proline carp products
– fish inn & Outdoor
– Havens diervoeders
– Marek Gierke (custom made hangers)
– Helotech, plaatbewerking, las- en lasertechniek