Uitslag karperwedstrijd 2023

Dit jaar vond de karperwedstrijd van HSV de Roerdomp plaats op 7,8 en 9 juli. Aan de wedstrijd op “de ballonzuil” deden deze editie 6 koppels mee. Na een rustige week mbt de temperaturen steeg het kwik behoorlijk in het weekend naar ver boven de 30 graden, maar dit mocht de pret en de vangsten niet drukken! In het totaal is er tijdens de wedsstrijd 273,5 kg aan karper gevangen.

Dit jaar was het wederom tot op de laatste minuut spannend. Niet voor de winnaar want deze had al een riante voorsprong op de nummers 2 en 3. Maar het gevecht voor de 2de plek was volop gaande tot het eindsignaal, met klamme zweet aanvallen ( niet door de 30 graden) als gevolg.

De winnaar van dit Jaar is Rob, na een pieploze 1stenacht kwam deze dieselmotor alsnog op gang en wist maar liefst 111,5 kg karper te vangen!

Op de tweede plaats is Vincent geëindigd met 69 kg karper.  Kort op de hielen gevolgd door Sem met 68,5kg karper, waardoor Sem derde is geworden.

Via deze weg wil HSV de Roerdomp nog de sponsoren van de wedstrijd: Pro Line, Fish Inn & Outdoor en KCB International bedanken voor de mooie prijzen die ter beschikking zijn gesteld!

Nu is het weer aftellen naar volgend jaar…

Prijzen
Top 3 winnaars